čtvrtek 18. června 2015

BPW Bergische Achsen KG a BPW spol. s. r. o.

Společnost BPW se zaobírá výrobou chytrých podvozkových systémů určené pro návěsy a přívěsy a patří mezi nejlepší ve svém oboru. BPW Vám nabízí celkový systém součástí podvozku z jednoho místa.

Společnost BPW Bergische Achsen KG se zaobírá výrobou náprav a podvozkových motorů pro návěsy a přívěsy a patří mezi nejlepší ve svém oboru. Produkcí firmy BPW Bergische Achsen KG jsou hlavně těžké nápravy, které mají nosnost více než 5,5 tuny. Tyto nápravy jsou určené pro přípojná vozidla a celkově jich bylo za rok 2014 vyprodukováno přes 436 000 kusů. Nedílnou součást nabídky tvoří také speciální nápravy určené pro zemědělskou techniku, pro karavany a lehké přívěsy.

V dnešní době jsou kladeny velké nároky zejména na kvalitu, spolehlivost a hospodárnost, a proto nejkvalitnější produkty jsou pro firmu BPW zárukou úspěchu.

Společnost BPW a její historie v ČR

Dceřinou společností firmy BPW Bergische Achsen KG je právě firma BPW spol. s. r. o.

Firma BPW se zaměřuje na aktivity ve třech oblastech. V první řadě je firma BPW předním dodavatelem součástek pro prvovýrobu. Nejdůležitějšími partnery firmy BPW jsou Panav, Svan, Umikov a další, kteří jsou výrobci návěsů a přívěsů. Druhým bodem zaměření společnosti BPW je specializace na prodej náhradních dílů pro návěsy a přívěsy. Rozšiřování nabídky náhradních dílů pro návěsy a přívěsy je nepřetržité. V nabídce nejsou ovšem jen náhradní díly od BPW, ale také dalších velmi uznávaných značek mezi které patří například Jost, Hesterberg a další, které naleznete pod záložkou „Produkty“. Třetí oblast zaměření je v prodeji komponentů určených pro zemědělskou techniku.

BPW se věrně snaží pružně reagovat na potřeby svých zákazníků. BPW nabízí pravidelné technické školení a celoevropské servisní spolupráce, které ocení zejména dopravci a řidiči. V běžném životě tomu rozumíme tak, že dopravci, kteří využívají technologie BPW, mají možnost v případě jakékoli poruchy vozidla využít zcela bezplatnou, nouzovou BPW linku na telefonním čísle 00800 780 00. Toto se dá využít v 39 zemích Evropy během 24 hodin denně. Každý, kdo využije tuto službu, bude podpořen ve svém jazyce a v případě nutnosti lze využít více jak 3 200 servisů, kteří jsou partnery BPW a 4 500 opraven sítě Europe Net. Dále jsou v nabídce samozřejmě týmy prodejců a technických poradců.

4 komentáře:

  1. O téhle firmě jsme vůbec nevěděl a to mi přitom doprava na paletách jednu dobu docela dlouho říkala pane, když jsem dělal speditéra, logistika a dispečera v jedné osobě. Pamatuji si na ty doby, kdy jsem celý den řešil dopravu palet po celé Evropě. Na jednu stranu fajn adrenalin, na druhou stranu se od té doby docela rád zase vyspím. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Také je neznám, ale pokud má člověk náklaďák nebo užitkový vůz, je určitě dobré znát nějaký ověřený servis kam se svým autem v případě problému může zajet. A nejen v případě problému, ale například i na různé rutinní prohlídky atd. Přecejen ty by se také neměly podceňovat. :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoznačně s vámi musím souhlasit. Pravidelný servis je u užitkových aut alfou i omegou. Sám jich několik mám ve firmě, takže moc dobře vím o čem mluvím. Zrovna před pár dny jsem jeden náklaďák posílal na servis. Je tam potřeba provést výměnu posilovače spojky. Servis, kam jsem auto poslal naštěstí pracuje rychle, takže si myslím, že to bude brzy hotové.

      Vymazat
  3. Mám stavební firmu a o téhle jsem nikdy neslyšela. Nedávno jsem v rámci neustále se rozvíjející firmy muselo objednat nové dopravní výstražné značení tady, aby byli v bezpečí naši zaměstnanci i ostatní lidé. Pracovníci jsou s nimi spokojeni, a hlavně se cítí bezpečně při práci na kraji silnice.

    OdpovědětVymazat