čtvrtek 23. dubna 2015

Společnost DAF

Firma DAF se soustředí na průzkum trhu, vývoj a prodej v oblasti středních a těžkých vozidel. Další oblastí zájmu je zmapování trhu a prodej lehkých nákladních automobilů, které vyrábí firma Leyland Trucks Ltd. ve Velké Británii, která je stejně jako firma DAF v absolutním vlastnictví firmy PACCAR Inc. Obě tyto společnosti poskytují komplexní nabídku služeb v obou odvětvích.


DAF je synonymem kvality na míru

Firma DAF Trucks také vytváří vše od sestavy náprav až po kompletní motory pro městské i dálkové autobusy, ale také autobusy nebo speciální automobily.

Vozidla společnosti DAF se se vyrábí tzv. na míru, plně je přizpůsobuje potřebám a přáním zákazníků. Přesto, že firma vyrábí tisíce zakázek, důraz na individualitu požadavků zákazníka je zde základní filozofií.


Základní charakteristiky společnosti Daf:
  • Nejnižší náklady na kilometr
  • Vysoká kvalita
  • Pohodlí řidiče
  • Nízká spotřeba paliva
  • Minimální vliv na ekologii  
  • Vysoká přepravní efektivita


Byla to právě vysoce efektivní a vyspělé výrobní postupy, které tuto společnost proslavili v Evropě.


Zakládáme si na kvalitě nejen vozů, ale i náhradních dílů

Jedině díky dobře odvedené práci, získáváte maximální návratnost, jak pro Vaše nákladní vozidla, tak pro vlastní firmu. Proto DAF poskytuje na své náhradní díly také naprosto exkluzivní záruku.
Pokud Vám tyto náhradní díly od společnosti DAF namontuje přímo prodejce značky DAF, získáte záruku nejenom na tyto originální náhradní díly DAF, ale také na náklady za montáž. Nekupujete si pouze originální náhradní díly DAF, ale také související zkušenosti a servis. Samozřejmě je Vám k dispozici široké spektrum prodejců z celé České republiky a díky propracovanému systému zásobování máte k dispozici vždy také potřebný náhradní díl v originálním balení.


8 komentářů:

  1. Mám jednoho kamaráda, který jezdí s náklaďákem a má právě DAFa. To já se cítím líp za volantem traktoru. Tam jsem prakticky vyrostl, takže je mi to prostředí hodně blízké. Traktor, který mám jsem zdědil po tátovi a taky se o něj podle toho starám. Zrovna teď nedávno jsem na něj musel dokupovat nějaké nové náhradní díly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co máte za traktor? Nějaký novější? Co vím, tak u těch starších se ty náhradní díly prý shání už celkem špatně. Samozřejmě ale nic není nemožné. Navíc traktory nejsou úplně moje parketa. Tou jsou pro mě spíš ty náklaďáky, takže to mám přesně obráceně. :)

      Vymazat
  2. Mě osobně se DAF vždycky hodně líbil. Přijde mi to jako koncept nákladních vozů, které sice nejsou nejlevnější, ale jsou vyladěné do posledního detailu. Třeba i kryty páček na ovládání vleku mají udělané tak, aby z nich neklouzaly prsty třeba v létě, když máte zpocené ruce. Fakt super záležitost. :) Být kamioňák, nejdu do Scanie, Volva ani Iveca, ale právě do DAFu.

    OdpovědětVymazat
  3. S touto značkou mám velice dobré zkušenosti. Pár náklaďáků od této značky jsem měl ve firmě. Musím se podepsat pod tu dostupnost náhradních dílů, to některé jiné značky prostě nemají. Je ale pravda, že o jednoho jsem nakonec stejně přišel. Jeden můj řidič měl totiž nehodu a nakonec jsem naznal, že ta oprava už by prostě neměla smysl. O vrak se tedy musel postarat tento výkup vraků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, rád bych se vás na něco zeptal. Máte v náklaďácích ve firmě nějaké sledovací zařízení? Já nad tím právě poslední dobou hodně přemýšlím a rád bych nějaký GPS lokátor do auta do každého firemního auta pořídil. Vůbec s tímto ale bohužel nemám zkušenost, tak bych se rád poradil ohledně výběru atd. Nemáte s tím zkušenost? Díky. :)

      Vymazat
  4. Můj tatínek jezdil několik let s náklaďákem DAF a byl s ním spokojený. Já jezdím jen s dodávkou a nedávno jsem si na ní koupila tady chytrá zrcátka, se kterými je ze mě mnohem lepší řidič. Mám teď širší výhled na provoz a už nemám strach z neviditelných úhlů. Díky chytrému zrcátkům je řízení mnohem bezpečnější a snadnější.

    OdpovědětVymazat
  5. Manžel jezdí s nákladním autem DAF a je s ním spokojený. Někdy parkuje doma, aby mohl vyjet brzy ráno a nemusel ztrácet čas, než dojede do firmy. Proto si pořídil panoramatické zrcadlo zde, aby měl lepší výhled při výjezdu z našeho dvorku na silnici. Bezpečnost mu vždy ležela na srdci, a tak tohle byl nejlepší krok.

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek. Silná auta mě odjakživa přitahují, takže tu sem na blogu jako doma :). Nedávnou jsem investovala do opravy svého Forda, kterého jsem si dlouho přála. Naštěstí byl v dobrém stavu a stačilo vyměnit brzdy a podložky pod kola. Je to poměrně mladé auto, takže čekám, že mi ještě pár let vydrží.

    OdpovědětVymazat